2022-05-08 16:19:40• hírek • Bede Emőke

Gyermekeivel együtt követhetett el öngyilkosságot egy fiatal férfi

Fotó: observatornews.ro
Fotó: observatornews.ro

Megdöbbentő tragédia helyszíne volt vasárnap a Bákó megyei Berefalva (Beresti): egy mindössze 5 hónapos baba és egy 4 éves kisgyermek lett a szülők vitájának áldozata.

„Ma, 13 óra 10 perckor arról értesítette a rendőröket egy 23 éves nő, hogy férje, egy 30 éves férfi egy családi veszekedést követően fogta a két gyermekét, egy 4 éves fiút és annak 5 hónapos kishúgát, majd azzal fenyegetőzött, hogy a gyerekekkel együtt a gyűjtőtóba veti magát. A nevezett helyszínre rövid időn belül megérkeztek a rendőrök, és 13 óra 26 perckor meg is találták a két gyermeket a vízben. A rendőrök megkezdték az újraélesztést, melyet aztán a mentősök folytattak tovább, viszont sajnos egyikük életét sem sikerült már megmenteni” – közölte az üggyel kapcsolatban a Bákó megyei rendőrség.


Az observatornews.ro tájékoztatása szerint a férfit ez idáig még nem találták meg. Keresik természetesen a vízben, de kutatnak utána a szárazföldön is, ugyanis a rendőrség azt az eshetőséget sem vetette még el, hogy maga a családfő végül nem ugrott be a tóba, csupán a gyerekeket lökte be.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: